مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > پنجمین رویداد شتاب استارتاپی مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد دانشگاهی

پنجمین رویداد شتاب استارتاپی مرکز با عنوان لباس فرم و اجتماع دختران نوجوان و جوان در روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۱ در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار گردید. در این رویداد که با حمایت اداره کل آموزش و پرورش استان و اداره کل امور بانوان و خانواده و تولید کنندگان پوشاک استان ، اتحادیه مصرف کنندگان پوشاک استان و اتحادیه خیاطان زنانه تبریز برگزار گردید بیش از ۱۰۰ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال و داوران در طی دو روز کاری تعداد ۱۵ طرح را حایز ارائه در مرحله داوری دانسته و در روز اختتامه از بین طرح های منتخب ارائه شده در طی ارائه حضوری و مجازی طرح برتر شناسایی به عنوان ایده برگزیده انتخاب گردید.لازم به ذکر است از طرحهای منتخب این رویداد در مرکز نوآوری تا مرحله تجاری سازی طرح حمایت خواهد شد .

از رتبه های برتر اول تا سوم ذیل با اهدای تندیس رویداد و لوح تقدیر با حضور ریاست محترم سازمان جهاد دانشگاهی استان تجلیل به عمل آمد.

۱-سرکار خانم لیلا اتکالی دانشجوی کارشناسی رششته طراحی و تکنولوژی دوخت لباس

۲-سرکار خانم نگین طاهری از استان اصفهان