معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با الهام از نگارگری‌های کمال الدین بهزاد، تحت عنوان نمایشگاه « مد و لباس ایرانی اسلامی» در مجتمع فرهنگی-تاریخی باغ کمال تبریز در حال برگزاری است.

رباب نوروزی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز  در تشریح جزئیات این خبر، گفت: تمامی لباس‌های عرضه شده در این نمایشگاه از نوع لباس‌های اجتماع بوده و توسط دانشجویان رشته‌های مربوطه با هدایت اساتید طراحی و دوخت شده است.

وی افزود: این لباس‌ها به سبک‌ جدید، جوان پسند و اسلامی، برگرفته از الگوهای ایرانی و متمایز از لباس‌های رایج جامعه امروزی طراحی شده است.

وی ادامه داد: این نمایشگاه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ روزهای ۲۶ تا ۲۸ تیرماه در محل باغ کمال تبریز در حال برگزاری است.

نوروزی با بیان این‌که بازدید برای عموم آزاد است، گفت: علاقه مندان به خرید لباس‌های طراحی شده در این نمایشگاه می‌توانند سفارش‌های دوخت را به غرفه داران اطلاع دهند.