مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار پژوهشی > رویدادهای پژوهشی > نشست صمیمی دانشجویان رشته عکاسی و دانشجویان علاقمند به بازیگری و عکاسی

عوامل گروه فیلم سازی “الماس هنر”، امروز ۸/۳/۱۴۰۲ در محل سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.

طی این جلسه گروه فیلم سازی الماس هنر، دو فیلم از ساخته های خودشان به نام های “آبا” و “ماه پشت ابر” را برای دانشجویان حاضر اکران کرده و ضمن ارائه توضیحات لازم، به پرسش های دانشجویان نیز پاسخ دادند.

همچنین رایزنی هایی جهت جذب دانشجویان علاقمند و مستعد مرکز به این گروه فیلم سازی صورت گرفت.

به همت امور دانشجویی و فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز نشست صمیمی دانشجویان رشته عکاسی و دانشجویان علاقمند به بازیگری و عکاسی با