«نشست تخصصی انتظار و امیدآفرینی برای جوانان » برگزار شد به مناسبت فرارسیدن ایام نیمه شعبان و ولادت آخرین منجی بشریت، مهدی موعود (عج)، «نشست تخصصی انتظار و امیدآفرینی برای جوانان» روز گذشته، ۱۵ اسفند ماه به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز در سالن جلسات این مرکز برگزار شد. لازم به ذکر است این مراسم با حضور ریاست محترم جهاددانشگاهی استان، آقای فاتحی فر و معاونین، ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آقای دکتر عابدزاده، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع استان، حجت الاسلام مجید آقاجانی، مدیر ستاد اقامه نماز استان و مدیر بنیاد فرهنگی مهدویت استان، حجت الاسلام علیزاده، ریاست محترم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز، سرکار خانم نوروزی و اساتید و دانشجویان این مرکز برگزار شد. یادآور می شود، در این نشست علاوه بر سخنرانی مسئولان حاضر درجلسه، پرسش و پاسخ دانشجویی نیز صورت گرفت و حجت الاسلام آقاجانی به سوالات چند تن از دانشجویان درباب شبهات مهدویت و مسائل مربوط به این حوزه پاسخ دادند. همچنین گروه مدیحه سرایی و تواشیح نور تبریز که درسابقه کاری خود افتخار اجرا در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی را دارا هستند، درنشست حاضر شده و درفواصل جداگانه، سه اثر فاخر با عنوان مناجات خوانی، در رثای صاحب الزمان(عج) و حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) اجرا کردند و در پایان مراسم، از سرپرست گروه آقای مهدوی با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر و تشکر بعمل آمد.