به گزارش دانشگاه صدا و سیما، جشنواره مجازی امید و یاری گری توسط دانشکده هنرهای دیجیتال و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه صداوسیما با شروع سال جدید فراخوان خود را در بخش های موشن گرافیکس و پوستر با موضوعات شکست کرونا و جهش تولید منتشر کرد.

داوری این جشنواره با بررسی ۱۰۵ اثر از ۷۰ هنرمند توسط داوران اتمام یافت و برگزیدگان مشخص شدند که عبارتند از:

این جشنواره در دو رشته فیلم و پوستر بین کلیه دانشجویان رشته هنر در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد و نفرات برگزیده از دانشگاه های هنر تهران ،مشهد ،اصفهان و مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز انتخاب شدند.

فیلم کوتاه صدای زندگی به کارگردانی اسماعیل عباسی از دانشجویان  مقطع کاردانی رشته عکاسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز ،جزو اثر شایسته تقدیر جشنواره امید و یاری دانشگاه صدا و سیما تهران شد.

آخرین کارگردانی اسماعیل عباسی قبل از صدای زندگی ، فیلم کوتاه “اشک باران” می باشد که تا کنون  موفق به اکران ، فینالیست  و منتخب ۱۸ جشنواره جهانی فیلم  از جمله  چهل و دومین دوره جشنواره جهانی فیلم الچه اسپانیا (ورودی گویا) و بهترین کارگردانی و فیلم  در  چند جشنواره داخلی شده است.

“صدای زندگی” با تکنیک سه بعدی  و فضاسازی فانتزی ، روایتگر این روزهای کرونایی است. همچنین این فیلم جزو ده انیمیشن فینالیست جشنواره پویش انجمن سینما جوان ایران نیز است.