مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته، ۱۳ دی ماه در سالن جلسات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز برگزار شد.

سخنران این مراسم حجت الاسلام حاج آقا نظری به بیان خصوصیات والای اخلاقی، معرفتی و مدیریتی سردار سلیمانی پرداخت و کلیدواژه های اساسی وصیت نامه ایشان را تشریح و تفسیر نمود.

لازم به ذکر است این مراسم با حضور ریاست محترم جهاددانشگاهی استان، آقای فاتحی فر و معاونین، ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آقای دکتر عابدزاده، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع استان، حجت الاسلام علیزاده، ریاست محترم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز، سرکار خانم نوروزی و دانشجویان این مرکز برگزار شد.

همچنین مدعوین و مسئولین حاضر در رثای سردار سرافراز جهان اسلام و سرباز صادق و فداکار دین و قرآن، نظامی مؤمن و پارسا و پرهیزکار سپهبد حاج قاسم سلیمانی ایراد سخن کرده و یاد و خاطره آن شهید والامقام را گرامی داشتند.