مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر مراکز آموزش علمی کاربردی استان ، روز دوشنبه ۲۲ آذر ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار گردید.

در این برنامه که با حضور روسای مراکز آموزشی و ریاست محترم سازمان جهاد دانشگاهی استان و اساتید و کارشناسان حوزه پژوهش برگزار گردید ، دکتر قالیچی رئیس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان به ایراد سخنرانی پرداخت و از اهمیت پژوهش و فناوری در عصر حاضر سخن گفت . در ادامه دکتر محسنی ریاست محترم سازمان جهاد دانشگاهی نیز با اشاره به فعالیت های  سازمان جهاد دانشگاهی کشور در عرصه پژوهش ، از روسای مراکز آموزش خواست تا پژوهش های کاربردی و آموزش های پژوهش محور را با توجه به ماموریت دانشگاه جامع در اولویت آموزش های خود قرار دهند. در ادامه از مراکز برتر استان در حوزه پژوهش تقدیر به عمل آمد .

لازم به ذکر است مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز به عنوان مرکز آموزشی برتر در حوزه پژوهش شناخته شد .