نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار پژوهشی > رویدادهای پژوهشی > حضور مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز در نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی
۴۵۶ بازدید

در راستای حمایت از طرح‌های فناورانه و محصولات و تولیدات مهارتی دانشجویان

حضور مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز در نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز، به نقل از رئیس مرکز سرکار خانم نوروزی؛ این مرکز در راستای حمایت از طرح‌های فناورانه و محصولات و تولیدات مهارتی دانشجویان و جهت معرفی فعالیت‌های مهارتی و اشتغال محور این مرکز با حضور فعال گروه‌های مختلف مهارتی و فنی در نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی گوشه ای از فعالیت‌های مرکز را به نمایش گذاشته است .

رباب نوروزی در حاشیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: مرکز علمی –کاربردی جهاددانشگاهی با ۲۰ سال سابقه فعالیت آموزشی فنی و مهارتی به عنوان یکی از اولین مراکز تاسیس شده دانشگاه جامع در استان ، در راستای تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم و کارآفرین با توسعه رشته های فنی و مهارتی مرتبط با نیاز بازار کار ، و توانمند سازی دانشجویان و اساتید در جهت توسعه مهارتهای شغلی و حرفه ای همسو با افزایش دانش و نگرش دانشجویان و اساتید مرکز برای توسعه اشتغال و کارآفرینی فعالیت می‌کند.

وی افزود: با توجه به تحولات ملی و بین المللی و گذر از جامعه صنعتی به جامعه دانشی الگوهای آموزشی و پژوهشی نیز در جامعه باید متحول شده و مهارت‌ها و توانایی های جامعه دانشگاهی ( دانشجویان ، اساتید ، مدیران ، کارکنان ) در راستای نوآوری و کارآفرینی ارتقاء یابد .

وی ادامه داد: برای اینکه دانشگاه‌ها به مثابه عاملان تغییر و نوآوری ، چراغ هدایت توسعه جامعه را به پیش ببرند باید کارآفرینانه عمل کنند . ظهور کسب و کارهای با فناوری های نوین از مشخصات اقتصاد دانش محور است . این کسب و کارها در ایجاد و توسعه خوشه های صنعتی با فناوری سطح بالا در ایجاد فرصت های شغلی نقش اساسی دارد .

نوروزی اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه کارآفرین و نسل سوم در جامعه مطرح است، باید نقش دانشگاهی خود در ایجاد فرهنگ کارآفرینی دربین دانشجویان و اساتید ، تجاری سازی دانش، فرآیند انتقال و تبدیل فناوری ، ارتباط نزدیکتر با صنعت و جامعه ، اشتغال و توسعه معارتهای دانش آموختگان و آماده سازی آنها برای بازار های جهانی ، را به خوبی ایفا کند .

وی گفت: در این راستا مرکز علمی –کاربردی جهاددانشگاهی، برای حمایت از ایده‌ها و طرح‌های دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز نوآوری و شکوفایی را در کنار این مرکز راه اندازی کرده است . ارائه فضای فیزیکی برای تیم های صاحب ایده و آموزش و مشاوره برای راه اندازی کسب و کار، تجاری سازی ایده ها، جذب سرمایه گذار و تسهیلات بانکی برای ایجاد شرکت های دانش بنیان از ماموریت های این مرکز است .

وی افزود: توسعه کسب و کارهای اینترنتی ، نرم افزارها و اپلیکشن ها ، حمایت از طرحهای حوزه انرژی های تجدید پذیر ، طرح‌های حوزه معماری و ساختمان ،فرهنگ و هنر ، صنایع و مدیریت توسعه و جامعه شناسی در برنامه کار مراکز نوآوری وابسته به این مرکز می باشد .

نوروزی یادآور شد: رشته های فعلی فنی و مهارتی مرکز عبارتند از کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی -گرافیک ، کاردانی حرفه ای هنرهای تجسمی – عکاسی ، کاردانی حرفه ای طراحی لباس، کاردانی حرفه ای دوخت و تکنولوژی لباس، کاردانی حرفه ای گردشگری، کاردانی حرفه ای معماری داخلی، کاردانی حرفه ای مترجمی زبان انگلیسی، کاردانی فنی نرم افزار کامپیوتر و کاردانی فنی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه های گسترده .

وی گفت: رشته های مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز شامل ک ارشناسی حرفه ای گرافیک – تصویر سازی، کارشناسی حرفه ای معماری – طراحی محیط داخلی،کارشناسی حرفه ای مترجمی همزمان انگلیسی، مهندسی فناوری اطلاعات – برنامه نویسی تحت وب، مهندسی فناوری اطلاعات – فناوری اطلاعات و مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری است.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

بالا