با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد؛

جلسه شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛ دکتر بیضایی، رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان و اعضای شورای مرکزی صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۱ تیر ۹۹ در سالن جلسات واحد استانی برگزار گردید.

در این جلسه اعضای شورای مرکزی کانون بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی حکم خود را دریافت کردند.

شایان ذکر است، ” دکتر محمدامین خجسته قمری ” مدیرگروه هنر و معماری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز نیز به عنوان یکی از اعضای شورای مرکزی معرفی گردید .