مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > تجلیل از دانش آموخته کارآفرین مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز و فعال حوزه IT

مهندس فخرالدین پور علی جلالی مدیر عامل شرکت نرم افزاری ترنج و دانش آموخته رشته IT سالهای ۸۰-۸۱ مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز می باشد .او که اکنون کارآفرین برتر حوزه نرم افزار در استان می باشد توانسته است به صورت مستقیم برای ۴۵ نفر اشتغالزایی نماید و در طی پروژه های مخابراتی ، دانشجویان و فارغ التحصیلان این حوزه را پای کار آورد. در استارتاپ برگزار شده توسط این مرکز بعوان داور رویداد حضور موثر و کارآمدی را ایفا نموده است و با سخنرانی های انگیزشی و حضور در میزگردهای کارآفرینی نقش چشمگیری در هدایت و راهبردی دانشجویان این مرکز ایفا نموده است .به رسم ادب و جهت تجلیل از زحمات ایشان در حوزه کسب و کار توسط ریاست محترم مرکز لوح تقدیر و یادبودی به ایشان اهدا گردید.