همزمان با سالروز شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی موکب ایستگاه صلواتی با همکاری و مشارکت  مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز و پایگاه بسیج شهید کسایی این مرکز، با هدف گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید والامقام در مقابل مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز برپا شد.

گفتنی است در این موکب که مزین به پخش مداحی و نوحه خوانی در رثای ائمه اطهار(ع) و شهدای گرانقدر اسلام بود، حاضران و رهگذران با صرف چای و نسکافه پذیرایی شدند.

رباب نوروزی، ریاست محترم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز با بیان اینکه این موکب با مشارکت دانشجویان بسیجی و دلسوز نظام و انقلاب برپا شده است، زنده نگه داشتن نام و راه شهید سردار سلیمانی را وظیفه تمام آحاد جامعه و بخصوص دانشگاهیان عنوان کرد و تشریح و تبیین فرهنگ شهادت و ایثار و فداکاری سربازان غیور نظام مقدس جمهوری اسلامی را وظیفه ای خطیر برشمرد.