ثبت نام برای پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی تبریز از مورخه  ۹۸/۰۵/۲۸ لغایت ۹۸/۰۶/۰۴ و کارشناسی از ۹۸/۰۶/۰۴ از طریق سایت سازمان سنجش کشور و نیز بصورت حضوری در مرکز آموزش علمی – کاربردی جهاددانشگاهی انجام می پذیرد.

رشته های موجود در این مرکز براساس نیاز بازار کار در حوزه های فناوری اطلاعات ، فرهنگ و هنر انتخاب شده اند . این مرکز با ۲۱ سال سابقه آموزشی و با بهره مندی از امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی مناسب و تدریس اساتید مجرب از بالاترین کیفیت و استانداردهای آموزشی برخوردار است.

وجود مرکز نوآوری و شکوفایی در کنار این مرکز و نیز دفتر کارآفرینی و اشتغال , بستر مناسبی برای کارآفرینی و ایجاد کسب و کار های نوپا توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز فراهم آورده است .
از مزیت های دیگر مرکز می توان به ایجاد محیط کار واقعی با عقد قرارداد با شرکتها و سازمان های مرتبط با رشته های مرکز برای کارآموزی و کاربینی دانشجویان , برنامه های حمایتی مرکز از تشکل های دانشجویی و انجمن های علمی، برگزاری کارگاههای تخصصی و مهارتی کوتاه مدت و پودمان های تخصصی شغل محور اشاره کرد .

تقسیط شهریه و تخفیف به فعالان انجمن علمی و فرهنگی و رتبه های برتر هر ورودی و در اولویت قرار دادن فارغ التحصیلان برتر مرکز برای جذب در حوزه های فناوری و مراکز آموزشی کوتاه مدت و امر تدریس از دیگر مزیت های این مرکز می باشد.

رشته های درحال اجرا در مقطع کاردانی :

1. کاردانی فنی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه های گسترده
  2. کاردانی فنی شبکه های کامپیوتری
  3. کاردانی فنی نرم افزار کامپیوتر – برنامه سازی کامپیوتر
  4. کاردانی حرفه ای معماری داخلی
  5. کاردانی حرفه ای مترجمی زبان – آثار مکتوب و متون رسمی
  6. کاردانی حرفه ای گرافیک
  7. کاردانی حرفه ای عکاسی
  8. کاردانی حرفه ای طراحی لباس
  9. کاردانی حرفه ای دوخت و تکنولوژی لباس
  10. کاردانی حرفه ای نقاشی
  11. کاردانی حرفه ای نقاشی دیواری