مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > آغاز پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز برای بهمن ۹۹.

متقاضیان می توانند از روز سه شنبه ۱۶ دیماه با در دست داشتن مدارک ثبت نام ( اصل یا تصویر آخرین مدرک تحصیلی – اصل و تصویر شناسنامه – اصل و تصویر کارت ملی ) با مراجعه به مرکز ثبت نام خود را از طریق سایت سنجش انجام دهند. لازم به توضیح می باشد با توجه به اینکه لینک ثبت نام در اختیار مراکز قرار گرفته است . فقط مراکز امکان ثبت اطلاعات را خواهند داشت . لازم به توضیح می باشد علاقه مندی که تا آخر دیماه موفق به اخذ دیپلم یا کاردانی و یا کارشناسی پیوسته شوند. می توانند برای پذیرش بهمن در مقطع کاردانی یا کارشناسی ثبت نام نمایند . مهلت ثبت تا ۲۳ دیماه خواهد بود . دانشجویان کاردانی که در ترم آخر تحصیل می نمایند می توانند برای مقطع کارشناسی ثبت نام نمایند .