مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > رویداد شتابی استارت آپ فناوری هنرهای تصویری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز

رویداد شتابی استارت آپ فناوری هنرهای تصویری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز روز چهارشنبه مورخه ۹۹/۰۹/۱۹ از ساعت ۱۱ به صورت مجازی باحضور داوران و اساتید و شرکت کنندگان و علاقمندان و صاحبان ایده ها آغاز گردید.

در این رویداد از میان ۵۸ طرح ثبت شده ۱۳ طرح در مرحله غربالگری توانستند نظر داوران محترم راجلب و به دور نیمه نهایی و ارایه راه یابند و درنهایت ۳ طرح ذیل حایز رتبه های اول تا سوم گردیدند.

۱سرکار خانم آرزو نصیری با طرح استایلینگ مد و لباس و طراحی وب سایت درحوزه مد و لباس رتبه اول از مرکزجهاددانشگاهی

۲آقای اشکان صفری با سایت ادرینو درحوزه ارایه خدمات دیجیتال حایز رتبه دوم و دانشجوی مهندسی برق دانشگاه تبریز

۳سرکارخانم اولدوز رابط با طرح گردشگری دیجیتال با استفاده از ارسال تصاویر هولو گرافیک حایز رتبه سوم و دانشجوی دانشگاه تبریز رتبه های اول تا سوم این رویداد را به خود اختصاص دادند و درنهایت این رویداد با اهدای لوح تقدیر به داوران و حامیان رویداد به کارخود پایان داد.

شایان ذکراست بنابه نظر هییت محترم داوران طرح آقای کمال شایگان اصل تحت عنوان توسعه صنعت گردشگری با استفاده از نقاشی دیجیتال و Big size شایسته تقدیر انتخاب گردید ومستقیما از طرف حامیان محترم رویداد حمایت مالی خواهد گردید.

جوایز رتبه های برتر:
۱استقرار در مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی و اخذ مشاوره رایگان تا مرحله تجاری سازی

۲استفاده از وام ۵۰ میلیونی بابهره ۴ درصد.

همچنین رتبه های برترخواهند توانست ازخدمات اداره کل فناوری ارتباطات واطلاعات تاسقف ۹۰ میلیون استفاده نمایند.