مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > نشست صمیمی دکتر قالیچی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی؛ با مدرسان مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی

عصر روز شنبه مورخ ۲۰ مهر ۹۸ در سالن جلسات مرکز جهاد دانشگاهی برگزار گردید.
دکتر قالیچی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید از زحمات و تلاش های مدرسان در حیطه مهارت آموزی تقدیر و تشکر کرد.
وی با اشاره به ۲۷ امین سالگرد تاسیس دانشگاه به بیان برخی از اهداف دانشگاه پرداخته و گفت: تربیت نیروهای ماهر و آچار به دست از جمله اهداف تاسیس این دانشگاه می باشد که باید در این راستا مدرسان به وظایف خود به نحو احسن عمل کنند.
رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی با اشاره به خصوصیات و ویژگی های مدرسا

ن افزود: مدرس باید در تمام موارد الگوی دانشجو باشد و تنها علم مدرس برای دانشگاه و دانشجو کافی نیست.
وی از مدرسان تقاضا کرد که در تربیت نیروهای مهارتی هیچ گونه کوتاهی نکنند و در انتقال تجربیات و دانسته های خود دریغ نکنند.
قالیچی با اشاره به سطح بندی مراکز آموزشی بیان کرد: به زودی طرح رتبه بندی مدرسان قرار است در دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شود که این رتبه بندی برای مدرسان امتیازات ویژه ای خواهد داشت.
در ادامه جلسه و در محیطی کاملا صمیمانه مدرسان به بیان دیدگاه ها، پیشنهادات و انتظارات خود پرداختند.
برخی از پیشنهادهای مدرسان به شرح ذیل می باشد:

– پیگیری صدور کارت مدرسی برای مدرسان.
– بازبینی سرفصل برخی از دروس که قدیمی هستند.
– برگزاری دوره های مهارت افزایی توسط مراکز آموزشی
– حمایت معنوی از کسب و کارهای زود بازده
– تسهیل در برگزاری همایش ها و ثبت آن در سامانه ISC

– استفاده از تجربیات مدرسان در شوراهای تخصصی دانشگاه

– و…

شایان ذکر می باشد این نشست صمیمی به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه برگزار گردید.