مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > مراسم گرامی داشت ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

مراسم گرامیداشت ۳۳ ام سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگزار فقید جمهوری اسلامی امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد امروز سه شنبه ۱۴۰۱٫۰۳٫۱۰ به صورت حضوری و مجازی از طریق سامانه امجد جهاد دانشگاهی و با مشارکت امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و نمایندگی  نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی و امور بانوان و خانواده ای استانداری آذربایجان شرقی در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی از ساعت ۱۱ الی ۱۳ برگزار گردید .در ابتدا ریاست محترم مرکز سرکار خانم نوروزی ضمن عرض خوشامدگویی به حاضرین و تسلیت ایام ۱۴ و ۱۵ خرداد ، به تجلی پیوند تاریخی و دلبستگی ملت ایران و امام راحل اشاره نموده و ابراز امیدواری نمود این پیوند همچنان مستحکم و پابرجا مانده و اساتید نقش ماندگار امام راحل در برقراری نظام ارزشمند جمهوری اسلامی را برای دانشجویان تبیین نمایند.

در این مراسم حجت السلام علیزاده مسئول محترم نهاد رهبری در دانشگاه جامع با گریز بر دوران رنسانس و دوران تجدد ، به نقش انقلاب اسلامی و پایگاه مشروعیت انقلاب اسلامی پرداخته و از اندیشه های امام راحل در ابعاد اجتماعی و دینی به ایراد سخن پرداخت. در ادامه مدیر گروه محترم معارف اسلامی و عضو هیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر محمد رضا الفی به تبیین ارمانهای امام راحل در عصر تقابل اندیشه ها و ایدئولوژیها پرداخته و خواستار برگزاری نشست ها و گردهمایی های بیشتر جهت واکاوی اندیشه و سیاست های امام راحل برای نسل جوان و قشر دانشجو گردیدند .