مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر مراکز علمی کاربردی استان

مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر مراکز علمی کاربردی استان روز چهار شنبه ۹۹٫۰۹٫۲۷ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با حضور روسای مراکز ، پژوهشگران و فناوران برگزیده استان در سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان به صورت مجازی برگزار گردید. در این برنامه از سرکار خانم مهندس نوروزی ریاست محترم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز و جناب آقای دکتر بهرام ستاری پژوهشگر برگزیده اساتید مراکز علمی کاربردی استان و سرکار خانم دکتر آرزو نصیری اقدم دارنده رتبه اول رویداد استارتاپ شتابی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز تقدیر به عمل آمد .