مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز > اخبار آموزشی > برگزاری پیش رویداد استارت آپ شتابی ” فناوری هنر های تصویری “

اولین پیش رویداد استارتاپ شتابی ” فناوری هنر های تصویری ” مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز صبح امروز ۹۹٫۸٫۲۷ از ساعت ۹ الی ۱۱ با عنوان چگونه استارتاپی شویم؟با سخنرانی انگیزشی رئیس محترم کانون کارآفرینان استان جناب آقای دکتر بهرام ستاری آغاز شد. در این کارگاه که به صورت مجازی و از طریق سامانه امجد جهاد دانشگاهی برگزار گردید و با استقبال جمعی اساتید و دانشجویان دانشگاه های استان همراه بود به بررسی وضعیت استارتاپ های فعلی و نحوه شرکت در این رویداد و ثبت ایده پرداخته شد .پیش رویداد نهایی این استارتاپ نیزدر روز پنج شنبه مورخه ۹۹٫۹٫۶ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ برگزار خواهد شد .علاقه مندان جهت شرکت و کسب هر گونه اطلاعات با شماره تلفن ۳۶۵۹۰۲۴۲ با داخلی ۱۰۷ تماس حاصل فرمایند .